Topproducten met een verfijnde smaak.

Restaurant ‘The Shake’ is al meer dan 28 jaar een vaste waarde op de markt van Brakel. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een gerenommeerd restaurant met een verfijnde keuken en dit alles in een exclusief en warm kader. Wij zetten ons elke dag in om enkel en alleen het beste aan u, onze klant, te bieden.

Verse topproducten zijn geen vreemde ingedriënten voor de chef, Francis. Door onze steevaste innovatie kunnen wij u onze gerechten serveren, klaargemaakt door onze welbekende ‘Josper.’ Deze zorgt voor een verfijnde en unieke smaak aan al onze gerechten door het gebruik van Argentijnse houtskolen. Bovendien is Josper een combinatie van oven en grill waardoor het vlees excellent wordt gegaard volgens uw persoonlijke voorkeur. Het is een smaak die u gewoon eens moet proeven. Onze klanten zijn er helemaal weg van en wij zijn ervan overtuigd U zeker en vast ook!

Nog meer redenen nodig om The Shake te bezoeken?  Bij ons staan woorden zoals ‘ontspannen’ en ‘genieten’ centraal voor onze klanten. Wij willen u een unieke avond/middag bezorgen door al uw culinaire wensen in vervulling te laten gaan. Geniet ervan!

Josper ovenFilet pur uit de Josper Oven

Kreeft klaargemaakt in de Josper oven